A blogról
2016. szeptember 10. írta: thehappinessblog

A blogról

Örülök, hogy találkozunk!

Hogy mit érdemes rólam tudnod?

2015-ben indítottam útjára a The Happiness Blogot, amely mellett egy több mint 18.000 követővel rendelkező boldogság programban is bloggerkedem. Az írást igyekszem komolyan venni, részt vettem már dalszövegíró mesterkurzuson és a Magyar Íróakadémia szépíró mesterkurzusán is. A blogok és a polgári állásom mellett már harmadik éve tartok pozitív pszichológiai megközelítésű, általam felépített „boldogság tréningeket”, amire a legnagyobb örömömre folyamatos az érdeklődés kezdve a multinacionális cégek vezetőitől, akik a Kollégák motiválásáról szeretnének többet megtudni, egészen az önfejlesztési célból érkező magánszemélyekig. Ezeken az alkalmakon is rendre olyan témákkal foglalkozunk, amire a The Happiness Blog is kitér, csak sokkal inkább munkaerőpiaci megközelítésből. Próbálok inspirációt adni a résztvevőknek arra vonatkozóan, hogy hogyan birkózzanak meg a mindennapi életvezetésük során jelentkező problémákkal és nehézségekkel, illetve a főcélom, hogy megértsék, hogy mi-miért és hogyan működik bennünk. Jó tudni, hogy többen küzdünk hasonló nehézségekkel, olyanokkal, mint az időszakos motiválatlanság, a prokrasztinációs hajlam, vagy a rossz szokások és jó tudni, hogy ezeket meg is tudjuk oldani!

Egészen biztos vagyok benne, hogy az érdeklődésemet nagyban meghatározták a végzettségeim. A közgazdaságtan, a HR, és az andragógia. A munkanapjaimat egy multicégnél töltöm, a munkaidő lejártával pedig boldogságkutatásra váltok.

Megszállottan szeretek olvasni és új dolgok után kutatni, így gondoltam jó lenne egy olyan blog, aminek én magam is örülnék, ha rátalálnék. Jó lenne, ha szó lenne benne boldogságról, produktivitásról, lifehack trükkökről, olyan gondolatokról, amik további gondolatokat indítanak el. Szerettem volna összegyűjteni azt a sok oldalt, amit szeretek, és egyetlen olyan hellyé varázsolni, ahol mindig hasznos tartalmakra találhat az, aki kikapcsolódásra, tartalomra vágyik, aki unatkozik és az is, aki csak keres _valamit_.

Így született meg a The Happiness Blog.

Bízom benne, hogy olyan hasznosnak találod majd az oldalt, amilyen gondossággal hasznossá szeretném tenni Neked!

 Ha fel szeretnéd venni a kapcsolatot velem, akár csak beszélgetni, megosztani az érzéseidet vagy segítséget szeretnél kérni, érdekelne az általam tartott tréning esetleg új dolgokat szeretnél együtt kitalálni, akkor is írj bátran: thehappinessbloghun@gmail.com

Látogass el az Instagram oldalamra, ahol napi szinten vagyok aktív, nézz be oda is!

aboldogsagvalszthato.png

 

A bejegyzés trackback címe:

https://thehappinessblog.blog.hu/api/trackback/id/tr811692771